Proiect eTwinning

Standard

Am reusit sa intru intr-un proiect international, sunt inscrise  scoli din Grecia, Lituania, Slovenia, Turcia , Polonia si lista deocamdata ramane deschisa. Proiectul se numeste „ORIGAMI, A GUESSING GAME”, adica „ORIGAMI, UN JOC CU GHICITORI.”

Consta in realizarea unor figurine Origami, (indoirea hartiei) si postarea lor pe internet (exista o pagina speciala a proiectului  unde vor posta toate scolile inscrise ceea ce au realizat). Inca nu am stabilit o limita de timp, insa vom incepe sa le lucram. Toti copiii au cam aceeasi varsta ( 6-9 ani) , deci realizarea unor obiecte usoare va fi obiectivul nostru. O sa lucram si in clasa, dar daca aveti idei noi sau dexteritati pentru asa ceva, va invit la orele de abilitati sa ne invatati si pe noi ! Vom amenaja si in clasa un panou destinat proiectului. Cand va fi gata pagina de internet veti avea acces la ea, astfel incat sa vedeti ce vor face si ceilalti copii.

Pentru ajutor, am sa va pun cateva linkuri care cuprind figurine Origami si modul lor de realizare. Puteti realiza si acasa impreuna cu ei si le aduceti la scoala pentru panou. Orice figurina trebuie lucrata atent, ingrijit si din hartie glase colorata.

http://www.origami-fun.com/origami-instructions.html

http://www.origami-instructions.com/simple-origami.html

http://www.pem.org/sites/origami/

http://www.origami-resource-center.com/modular.html

Reclame

2 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s